Portræt af CEO, Merete Holst

Fødevarewatch har lavet et portræt af vores CEO, Merete Holst.
 
I artiklen kan du læse, hvordan Merete endte i branchen, hvilke værdier hun vægter højest i hendes måde at drive virksomhed på samt hendes bud på hvorfor restaurationsbranchen oplever mangel på arbejdskraft lige nu.
 
”Selvfølgelig handler det at drive virksomhed også om at tjene penge. Ellers lever man jo på lånt tid og andres nåde, hvilket på ingen måder er bæredygtigt i ordets bogstavelige forstand.”
 
Læs hele portrættet her

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Niels Lan Doky vender tilbage med jazz på The Standard

Jazz-ikonet Niels Lan Doky og hans International Jazz Collective vender kortvarigt tilbage til The Standard med

Fornem Michelin-hæder til STUDIOs køkkenchef

Da vi i år ansatte Christoffer Sørensen til at stå i spidsen for STUDIO, følte vi

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.