Portræt af CEO, Merete Holst

Fødevarewatch har lavet et portræt af vores CEO, Merete Holst.
 
I artiklen kan du læse, hvordan Merete endte i branchen, hvilke værdier hun vægter højest i hendes måde at drive virksomhed på samt hendes bud på hvorfor restaurationsbranchen oplever mangel på arbejdskraft lige nu.
 
”Selvfølgelig handler det at drive virksomhed også om at tjene penge. Ellers lever man jo på lånt tid og andres nåde, hvilket på ingen måder er bæredygtigt i ordets bogstavelige forstand.”
 
Læs hele portrættet her

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Sidste jul i Havnegade

Den søde juletid nærmer sig, og på Almanak i Havnegade er julen noget ekstra særligt i

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter

I går var en stor aften for alle os på The Standard og i LOCA Gruppen.

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak og Mission Green flytter til nye adresser i 2022 –  Læs hele historien her.